O našoj ordinaciji

Saraj dent je moderna stomatološka ordinacija sa jasnom vizijom i ciljem da brine o zdravlju i potrebama svakog pacijenta, bilo da je riječ o prevenciji ili liječenju. Pristup koji koristimo je bezbolnost, efikasnost i prijatnost tokom posjete našoj ordinaciji. Efikasnost podrazumijeva brzinu i bezbijednost. U prijatnom ambijentu, kroz savremene programe i široku lepezu stomatoloških usluga posvećujemo se pacijentima. Ordinacija Saraj dent počela je sa radom 2013. godine sa sjedištem u Importane centru. Naš stručan i pristupačan tim doktora i sestara trudi se da svakom pacijentu pruži maksimalno kvalitetnu uslugu kako bismo ostvarili zajedničku misiju – zdrav i lijep osmijeh. Posjedujemo savremenu opremu, a u radu koristimo najkvalitetnije materijale poznatih svjetskih proizvođača. Cilj nam je dugoročna trajnost naših radova, a time i zadovoljstvo naših pacijenata.

 

Profesionalizam

Dobrodošli u Saraj Dent

Saraj dent je moderna stomatološka ordinacija sa jasnom vizijom i ciljem da brine o zdravlju i potrebama svakog pacijenta, bilo da je riječ o prevenciji ili liječenju. Pristup koji koristimo je bezbolnost, efikasnost i prijatnost tokom posjete našoj ordinaciji. Efikasnost podrazumijeva brzinu i bezbijednost.

U prijatnom ambijentu, kroz savremene programe i široku lepezu stomatoloških usluga posvećujemo se pacijentima. Ordinacija Saraj dent počela je sa radom 2013. godine sa sjedištem u Importane centru.

Naš stručan i pristupačan tim doktora i sestara trudi se da svakom pacijentu pruži maksimalno kvalitetnu uslugu kako bismo ostvarili zajedničku misiju – zdrav i lijep osmijeh. Posjedujemo savremenu opremu, a u radu koristimo najkvalitetnije materijale poznatih svjetskih proizvođača. Cilj nam je dugoročna trajnost naših radova, a time i zadovoljstvo naših pacijenata.

0% Kvalitet
0 Certifikati
0 Zaposlenog osoblja
0 Godina iskustva
0 Sretnih pacijenata

Konstantna edukacija

Mnoštvo certifikata i diploma našeg osoblja

Ono što najviše odlikuje ordinaciju Saraj Dent pored njene zanimljive lokacije, jeste uspjeh osoblja i kroz certifikate i diplome možete da uvjerite se i sami. Priznanja od najpoznatijih stomatologa u svijetu do sajmova je nešto što Saraj Dent zaista krasi.

Pretplatite se na Newsletter

Dobijte zdrave vijesti i rješenja za svoje probleme od naših stručnjaka!