Image Description

Ponesite najljepše uspomene i prelijep osmijeh iz Sarajeva!

Zadovoljstvo nam je što svim svojim pacijentima širom svijeta pored širokog asortimana stomatoloških usluga možemo ponuditi i dentalni turizam. Dolazak sve većeg broja pacijenata u našu ordinaciju iz inostranstva svjedoči kvalitetu naših radova, našoj stručnosti, profesionalnosti i ljubaznosti.

Dentalni turizam


Dentalni turizam podrazumijeva organizovan smještaj i prevoz u Sarajevu za pacijente širom svijeta koji su u potrazi za stomatološkim uslugama. Svi naši apartmani se nalaze u centru Sarajeva, u blizini naše stomatološke ordinacije. Smještaji su opremljeni sa najmodernijim sadržajem što čini boravak naših pacijenata u Sarajevu još ugodnijim i prijatnjim.

Da bi mogli riješiti sve vaše dentalne probleme za vrijeme vašeg boravka u Sarajevu, nudimo mogućnost online konsultacija putem telefona ili društvenih mreža. Detaljnim analizama vašeg trenutnog stanja na osnovu rentgen snimaka pravimo preliminarni plan terapije, predračun i organizujemo vaš boravak u našem gradu.

Kvalitetno, sigurno i brzo do savršenog osmijeha, po standardima svjetske stomatologije, u Saraj dent stomatološkoj ordinaciji.

Zakažite termin
Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Image Description