Ortodoncija

Započnite svoje putovanje sa nama, jer ste rođeni da se smijete. U Saraj dentu, vi niste samo pacijenti, vi ste dio naše porodice. Svakom pacijentu dajemo maksimalnu pažnju, pravimo planove za terapiju sa ciljem da se postigne visokokvalitetni finalni rezultat, koristeći najsavremeniju tehnologiju i najsavremenije ortodontske metode. Misija nam je da vam pomognemo da sa ortodontskim tretmanom sa svojim prirodnim zubima postignete zdrav i nevjerovatno lijep osmijeh koji će vam trajati doživotno.

Savjetovanje u našoj ordinaciji je usmjereno na razumijevanje vaših dentalnih potreba i pravljenje plana ortodontske terapije, sve do savršenog osmijeha. Od vaših prvih konsultacija vam pružamo priliku da upoznate naš tim, naučite više o ortodonciji, da se informišete o ortodonskim mogućnostima na osnovu vašeg trenutnog stanja i dobijete najkvalitetnije i najpreciznije savjete. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja koja imate, vrlo rado ćemo vam pružiti potrebno informacije da bi mogli u potpunosti razumjeti sve o vašem ortodontskom tretmanu.

Naš cilj je da svim pacijentima ortodontsko liječenje učinimo pristupačnim, pa stoga nudimo mogućnost plaćanja na rate. Dozvolite nam da vam pomognemo da postignete osmijeh vaših snova.

Ortodoncija